Vad gör vi?

INREDNINGSARKITEKTUR

Komplett nytt inredningskoncept eller punktinsatser?

Varje kund står inför olika utmaningar. Ibland är det något som inte fungerar i den befintliga kontorsmiljön, eller så står företaget inför en flytt och behöver en skräddarsydd inredningslösning som passar verksamheten.
Funktion och verksamhetsanpassning kommer alltid i främsta rummet för oss när vi formger era lokaler. Att det dessutom leder till unika och attraktiva inredningar ser vi som en given bonus.

Vi skapar de lösningar som är bäst för er genom att ställa rätt frågor.
– Gör en djupdykning i er verksamhet. 
Behöver ni miljöer för möten med kunder från hela världen? Få bukt på buller? Spegla en innovativ framåtanda eller kanske helt enkelt bara skapa en arbetsplats som medarbetarna trivs så bra i att de längtar till jobbet?

Vi tar tillvara på det som redan finns i form av faktiska möbler och identitetsskapare. Bygger miljöer som stöttar befintliga eller nya arbetssätt. Vår väloljade projektprocess säkerställer att vårt inredningsprojekt blir en hållbar investering. 

Affärsområden:
– kontor 
– offentlig miljö 
– hotell, restaurang
– förskola, skola 
– vård, omsorg 

ARBETSPLATSSTRATEGI

En arbetsplatsstrategi är en strategi för hur företag väljer att använda sin fysiska miljö för att stötta sin verksamhet och sina medarbetare. Hur kontoret är utformat påverkar medarbetarna i en otroligt stor utsträckning.

En väl genomförd arbetsplatsstrategi innehåller svaren på bland annat följande frågor: 
Vilka är våra utmaningar i vår arbetsmiljö? 
– Hur arbetar vi idag och hur vill vi arbeta?
– Vilken är den bästa utformningen av den digitala och fysiska arbetsplatsen, för just oss? 

Många har upptäckt nya fördelar med att arbeta hemifrån och därmed mer flexibelt och mobilt. Samtidigt vittnar många om att kreativitet och utveckling tappar fart. Vad ska vi då använda får fysiska arbetsplats till? Det får vi svar på i en arbetsplatsstrategi. 

Vi har verktygen för att stötta våra kunder i att ta fram en arbetsplatsstrategi som skapar förutsättningar för en hållbar och verksamhetsstöttande kontorsmiljö.
Med hjälp av bl. a intervjuer, workshops, enkäter, aktivitetsanalyser samt närvaromätningar får vi all indata vi behöver för att analysera och utforma en ultimat arbetsplats för just er verksamhet. 

En väl fungerande arbetsplats är en helig treenighet, där den fysiska platsen, tekniken (digital och mobil) och människan är synkade och stöttar varandra.  

Kontaktformulär

Namn*
E-mailadress*
Telefonnummer
Meddelande*
Skicka

Skickar...

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält

Tack, nu är det skickat! Vi återkommer till dig så fort vi kan.

Något gick fel. Prova igen senare.