Vi är anca!

Vi är ett team engagerade inredningsarkitekter, alla med lång erfarenhet och bred kompetens. Vi lyssnar in våra kunder, identifierar behov och har ett stort nätverk med hela kedjan från idé till färdigställd inredning. Från forskarna bakom vetenskapen till de fantastiska hantverkare och leverantörer som gör verklighet av visionen.

Komplett nytt inredningskoncept eller punktinsatser?

Varje kund står inför olika utmaningar. Ibland är det något som inte fungerar i den befintliga kontorsmiljön, eller så står företaget inför en flytt och behöver en skräddarsydd inredningslösning som passar verksamheten. Funktion och verksamhetsanpassning kommer alltid i främsta rummet för oss när vi formger era lokaler. Att det dessutom leder till unika och attraktiva inredningar ser vi som en given bonus.

Vi skapar de lösningar som är bäst för er genom att ställa frågor. Gör en djupdykning i er verksamhet. Behöver ni miljöer för möten med kunder från hela världen? Få bukt på buller? Spegla en innovativ framåtanda eller kanske helt enkelt bara skapa en arbetsplats som medarbetarna trivs så bra i att de längtar till jobbet?

Vi tar tillvara på det som redan finns i form av faktiska möbler och identitetsskapare. Bygger miljöer som stöttar befintliga eller nya arbetssätt.

Vi har en gedigen erfarenhet av och förståelse för förändringsprocesser inom arbetssätt, och vet hur vi med inredningen kan stötta olika typer av arbete. Det i kombination med vår erfarenhet av att skapa en djup förståelse för varumärket och det miljön ska förmedla, gör våra tjänster till en lönsam investering. 

Vår väloljade projektprocess säkerställer att vårt inredningsprojekt blir en framgångssaga.

Behovsanalys

Kostnadsfritt förutsättningslöst möte där behoven resulterar i offert för projektet.

Förstudie

En djupgående analys av kundens verksamhet, varumärke och arbetssätt. Här jobbar vi tajt med kunden i exempelvis workshops och forskningsbaserade frågeformuleringar som kommer ge en ingående förståelse för vilket mål som ska uppnås i projektet, samt vilken känsla som ska förmedlas i inredningen. 

Inredningskoncept

This is where the magic happens! Resultatet av förstudien kokas ned till ett koncept. Planlösningen sätts utifrån flöden och arbetsmiljö. Viktiga ledord översätts till material- och kulörval, möbler och dekor väljs med omsorg, viktiga parametrar som ljussättning och akustik ses noga över. Allt detta presenteras i ett sammanhållet koncept som skapar en trygghet för kunden i att vi landar rätt.

Projektledning 

I förverkligandet av visionen finns vi till stöd hela vägen över mållinjen. Vi upprättar dokument inför upphandling, och assisterar vid order och inköp. Vi samordnar tidplan för byggprocess samt samordning och kontroll av leveranser. Allt för att vår kund ska kunna fokusera på sin verksamhet, medan vi ser till att lokalprojektet löper på.

Utvärdering och komplettering

Varje projekt avslutas med en gemensam utvärdering och eventuella kompletteringar – allt för kundens trygghet. Vi lämnar inte projekt förrän de är helt klara, utan finns för att svara på frågor och funderingar. Detta ger oss möjligheten att känna oss helt trygga med att lämna projektet och kunden med ett slutresultat som överträffar alla förväntningar.

Kontaktformulär

Namn*
E-mailadress*
Telefonnummer
Meddelande*
Skicka

Skickar...

Vänligen fyll i alla obligatoriska fält

Tack, nu är det skickat! Vi återkommer till dig så fort vi kan.

Något gick fel. Prova igen senare.